Bedden op maat

Zijn er speciale wensen?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Matrassen op maat

Kun je het matras van jouw afmeting niet vinden? Neem dan contact op met de winkel. Wij kunnen veel van onze matrassen leveren in ‘verzoek’ maten, vaak zonder extra toeslag!

De winkel is bereikbaar via telefoonnummer 073-6909185 op werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag en koopzondag zijn wij bereikbaar van 12:00 tot 17:00 uur.

Je kunt ons ook bereiken via info@beddenwinkeldedieze.nl

Boxsprings op maat

Wij werken veelal samen met Nederlandse fabrikanten waardoor het mogelijk is om de boxspring geheel naar jouw wensen aan te passen. Hierdoor is vrijwel alles mogelijk. Denk hierbij aan hoogte, breedte en diepte van de boxspring of het hoofdbord. Wij hanteren een zeer uitgebreide hoofdborden- en stoffencollectie zodat jouw keus er altijd bij zit! Ook het matras wordt voor jou op comfort gemaakt.

Beddenwinkel De Dieze heeft een grote collectie maatwerk boxsprings in verschillende prijsklassen. Zo is er al een 2-persoons maatwerk boxspring leverbaar vanaf €829,-

Covid-19 informatie 😷Tijdelijke sluiting winkel

Beste klant,

Vanwege de nieuwe maatregelen is onze fysieke winkel tot en met 9 februari gesloten. Wij zijn zelf aanwezig zodat alle leveringen aan de klanten door kunnen gaan. Ook staan wij klaar voor persoonlijk slaapadvies (aan huis) en al uw andere vragen. U kunt ons bereiken per telefoon 073 6909185, whatsapp 06 24563601 of via de mail info@beddenwinkeldedieze.nl

Indien u een bestelling wilt plaatsen dan kan dit in onze webshop, telefonisch of via de mail. We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen omtrent de levertijd en levering. Tip! Kijk ook in onze outlet voor snel leverbare boxsprings en matrassen.

Blijf gezond,

Marc en Dagmar Verhoeven