Boxspring kopen Den Bosch

Dé nr.1 boxspringwinkel in Den Bosch
Specialist in maatwerk!

Wij zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:00

Boxspring kopen

Kom langs in onze ruime beddenwinkel in Den Bosch en vind hier een groot aanbod van kwaliteit boxsprings van onder meer Caresse, Norma en Cinderella.

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk als het om boxsprings gaat. Onze ruime boxspringcollectie is dan ook leverbaar in alle comforts, kleuren en maten.

Naast de collectie in boxsprings vindt je bij ons een ruime collectie luxe matrastoppers en bijmeubelen zoals nachtkasten, voetenbanken en dekenkisten.

Deskundig advies

Een nieuwe boxspring koop je niet zomaar. Het is een grote uitgave die je van jarenlang slaapplezier moet voorzien. Wij kunnen je helpen met het juiste advies voor de aanschaf van je nieuwe slaapsysteem.

Samen kijken we welke boxspring het beste bij jou past. Je krijgt van ons een deskundig en eerlijk advies voor jouw comfort en ondersteuning. Natuurlijk allemaal binnen jouw budget.

Bezoek onze beddenwinkel te ‘s-Hertogenbosch voor een vrijblijvend advies op maat.

Boxspring outlet

Bij SlaapVoordeel.nu, de outlet van Beddenwinkel De Dieze, vindt je voordelige en/of snel leverbare boxsprings. Profiteer direct van jou extra voordeel .

Wij garanderen voor onze outlet artikelen korte levertijden én leveren veel artikelen uit voorraad.

Levering en montage van outlet artikelen is mogelijk. Zo weet je zeker dat het product deskundig gemonteerd wordt.

Voor service en kwaliteit ga je naar Beddenwinkel De Dieze!

Van je slaapcomfort mag je verwachten dat deze optimaal is. Beddenwinkel De Dieze zorgt daarvoor. Niet alleen met een grote collectie kwalitatief goede boxsprings maar ook nog eens tegen de allerbeste prijzen!

Je vindt ons hier:
Werfpad 3
5212 VJ Den Bosch

Ruime parkeergelegenheid aan achterzijde pand aanwezig.

Wij zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:00