Caresse Boxspring kopen in Den Bosch

Dé nr.1 Caresse shop van Den Bosch.
De grootste collectie Caresse boxsprings en altijd een persoonlijk advies!

Wij zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:30

Caresse boxsprings in Den Bosch. Kom proefliggen in onze winkel!

De boxsprings van Caresse onderscheiden zich door hun uitstekende ligcomfort en ondersteuning, een uitmuntende ventilatie en een doordachte, eigentijdse vormgeving. Caresse vervaardigd zijn boxsprings en het heerlijke bedtextiel uitsluitend uit kwaliteitsmaterialen. Wil je een Caresse boxspring aanschaffen? Ontdek de collectie in onze winkel in Den Bosch en stel jouw ideale Caresse boxspring samen!

  • Caresse Platinum dealer
  • Grootste collectie Caresse boxsprings in de regio
  • 1000m2 showroom in Den Bosch
  • Vrijblijvend en deskundig advies
  • Gratis bezorging en montage
  • Ruime parkeergelegenheid

Wij zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:30

Caresse boxsprings

caresse boxspring kopen in den bosch

Door jarenlang onderzoek en ervaring maakt Caresse de volmaakte boxsprings. De luxe slaapproducten zijn met de grootste zorg ontwikkeld en van de beste materialen gemaakt. Alles voor een optimale slaapervaring! Bovendien levert Caresse veel modellen uit voorraad!

Beddenwinkel De Dieze is hét officiële verkooppunt van Caresse in Den Bosch. Wij zijn platinum dealer, je vindt in onze showroom dan ook alles van Caresse! Kom proefliggen en ervaar het comfort!

Deskundig advies

caresse boxspring advies in den bosch

Een nieuwe boxspring koop je niet elke dag. Het is een stevige uitgave die je van jarenlang slaapplezier moet voorzien. We kunnen ons voorstellen dat je  daarom eerst wat verschillende Caresse boxsprings wilt uitproberen voordat je een keuze maakt.

Kom daarom langs in onze winkel in Den Bosch! Samen kijken we welk boxspring van Caresse het best bij jou past. We voorzien je graag van advies om de juiste keuze te maken.

Gratis levering

online caresse boxspring bestellen

Alle Caresse boxsprings worden gratis bezorgd en gemonteerd tot 50km rondom Den Bosch. Woon je verder weg? Geen probleem! Maar neem eerst contact op met de winkel voor de mogelijkheden.

Bekijk de collectie boxsprings van Caresse  en beddengoed online en kom naar de winkel voor een advies op maat.

Voor service en kwaliteit ga je naar Beddenwinkel De Dieze!

Van je slaapcomfort mag je verwachten dat deze optimaal is. Beddenwinkel De Dieze zorgt daarvoor. Niet alleen met een grote collectie kwalitatief goede boxsprings en matrassen, maar ook nog eens met een advies op maat én tegen de allerbeste prijzen!

Je vindt ons hier:
Werfpad 3
5212 VJ Den Bosch

Ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Wij zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:30

Beddenwinkel De Dieze gaat verhuizen!Verhuizings Opruiming Gestart!

Beste klant,

Wegens onze aanstaande verhuizing zie je de komende maanden een beperkter aanbod van onze (merken) boxsprings en matrassen op de website. Omdat we niet alles mee verhuizen vind je in de opruiming de uitverkoop van showmodellen, voorraad boxsprings, matrassen, beddengoed en accessoires. Onze magazijnen worden de komende tijd leeggemaakt waardoor het aanbod steeds wisselend zal zijn, dus houd de website en facebook goed in de gaten of bezoek de winkel voor ALLE acties!

Met veel plezier kijken we terug op een mooie tijd en fijne klanten in Den Bosch. Vanwege de herontwikkeling van de Bossche Stadsdelta waren wij al geruime tijd op zoek naar een nieuwe geschikte locatie. Helaas bleek dit in Den Bosch niet mogelijk. Wij kijken erg uit naar de verdere groei van ons bedrijf op woonboulevard Uden. OPENING 1 september 2023

Groet,

Marc en Dagmar