Caresse Boxspring kopen in Uden

Dé nr.1 Caresse shop van Uden.
De grootste collectie Caresse boxsprings en altijd een persoonlijk advies!

Wij zijn vandaag gesloten.

Caresse boxsprings in Uden. Kom proefliggen in onze winkel!

De boxsprings van Caresse onderscheiden zich door hun uitstekende ligcomfort en ondersteuning, een uitmuntende ventilatie en een doordachte, eigentijdse vormgeving. Caresse vervaardigd zijn boxsprings en het heerlijke bedtextiel uitsluitend uit kwaliteitsmaterialen. Wil je een Caresse boxspring aanschaffen? Ontdek de collectie in onze winkel in Udenen stel jouw ideale Caresse boxspring samen!

  • Caresse Platinum dealer
  • Grootste collectie Caresse boxsprings in de regio
  • Ruime showroom Uden
  • Vrijblijvend en deskundig advies
  • Gratis bezorging en montage
  • Ruime parkeergelegenheid

Wij zijn vandaag gesloten.

Caresse boxsprings

Door jarenlang onderzoek en ervaring maakt Caresse de volmaakte boxsprings. De luxe slaapproducten zijn met de grootste zorg ontwikkeld en van de beste materialen gemaakt. Alles voor een optimale slaapervaring! Bovendien levert Caresse veel modellen uit voorraad!

Beddenwinkel De Dieze is hét officiële verkooppunt van Caresse in Uden. Wij zijn platinum dealer, je vindt in onze showroom dan ook alles van Caresse! Kom proefliggen en ervaar het comfort!

Deskundig advies

Een nieuwe boxspring koop je niet elke dag. Het is een stevige uitgave die je van jarenlang slaapplezier moet voorzien. We kunnen ons voorstellen dat je  daarom eerst wat verschillende Caresse boxsprings wilt uitproberen voordat je een keuze maakt.

Kom daarom langs in onze winkel in Uden! Samen kijken we welk boxspring van Caresse het best bij jou past. We voorzien je graag van advies om de juiste keuze te maken.

Gratis levering

Alle Caresse boxsprings worden gratis bezorgd en gemonteerd tot 50km rondom Uden. Woon je verder weg? Neem eerst contact op met de winkel voor de mogelijkheden.

Bekijk de collectie boxsprings van Caresse  en beddengoed online en kom naar de winkel op de woonboulevard in Uden voor een advies op maat.

Voor service en kwaliteit ga je naar Beddenwinkel De Dieze!

Van je slaapcomfort mag je verwachten dat deze optimaal is. Beddenwinkel De Dieze zorgt daarvoor. Niet alleen met een grote collectie kwalitatief goede boxsprings en matrassen, maar ook nog eens met een advies op maat én tegen de allerbeste prijzen!

Je vindt ons hier:
Energielaan 17
5405 AD Uden

Ruime parkeergelegenheid aanwezig.