Onze winkel is open op afspraak. Maak hier een afspraak. Meer informatie

Cinderella kopen in Den Bosch?

Dé nr.1 beddenwinkel van Den Bosch.
De allerbeste producten en altijd een persoonlijk advies!

Wij zijn vandaag geopend van 10:00 tot 18:00

Cinderella kopen in Den Bosch

Cinderella maakt de beste boxsprings en matrassen. En natuurlijk bijpassend beddengoed en bedtextiel! Ben je op zoek naar een kwalitatief hoogstaand merk? Dan is Cinderella wat voor jou! Kom langs in onze winkel in Den Bosch, of bestel direct in de webshop.

  • 1000m2 showroom in Den Bosch
  • Vrijblijvend en deskundig advies
  • Wij zijn elke dag open
  • Ruime parkeergelegenheid

Wij zijn vandaag geopend van 10:00 tot 18:00

Cinderella kopen

cinderella kopen in den bosch

Cinderella maakt de allerbeste slaapproducten. Van boxsprings, matrassen en toppers tot kussens, dekens en dekbedovertrekken. Gegarandeerd een fijne nachtrust.

Beddenwinkel De Dieze is een officieel verkooppunt van Cinderella. Bij ons ben je aan het juiste adres voor vrijwel alles van Cinderella. Kom langs in onze winkel in Den Bosch en voel de kwaliteit!

Deskundig advies

Een nieuwe boxspring of matras koop je niet zomaar. Het is een flinke uitgave die je van jarenlang slaapplezier moet voorzien. Daar kun je wel wat advies bij gebruiken! En je wilt het natuurlijk ook eerst even uitproberen.

Kom daarom langs in de winkel! Samen kijken we welk product van Cinderella het best bij jou past en kun je het meteen rustig uitproberen.

Online bestellen

online cinderella bestellen

Weet je al precies welk product van Cinderella je wilt kopen? Bestel dan eenvoudig in de webshop

Bekijk de matrassen, boxsprings, toppers en het beddengoed van Cinderella online, kies de juiste maat en we bezorgen het zo snel mogelijk bij je thuis!

Voor service en kwaliteit ga je naar Beddenwinkel De Dieze!

Van je slaapcomfort mag je verwachten dat deze optimaal is. Beddenwinkel De Dieze zorgt daarvoor. Niet alleen met een grote collectie kwalitatief goede boxsprings en matrassen, maar ook nog eens met een advies op maat én tegen de allerbeste prijzen!

Je vindt ons hier:
Werfpad 3
5212 VJ Den Bosch

Ruime parkeergelegenheid aan achterzijde pand aanwezig.

Wij zijn vandaag geopend van 10:00 tot 18:00