Cinderella boxspring & matrassen kopen in Den Bosch

Dé nr.1 Cinderella winkel van Den Bosch.
De mooiste producten en altijd een persoonlijk advies!

Wij zijn vandaag geopend van 12:00 tot 17:00

Cinderella boxsprings en matrassen kopen in Den Bosch

Beddenwinkel De Dieze is hét Cinderella verkooppunt van Den Bosch en omstreken. Je vindt bij ons het volledige assortiment aan Cinderella boxsprings en Cinderella matrassen. Ook voor je Cinderella beddengoed zoals dekbedovertrekken, moltons en hoeslakens ben je bij ons aan het juiste adres! Ben je op zoek naar mooie kwaliteit voor een uitstekende prijs? Dan is Cinderella echt wat voor jou! Kom langs in onze winkel in Den Bosch en stel jouw ideale Cinderella samen!

  • Officieel Cinderella dealer
  • Grootste Cinderella collectie in de regio
  • 1000m2 showroom in Den Bosch
  • Vrijblijvend en deskundig advies
  • Gratis levering en montage
  • Ruime parkeergelegenheid

Wij zijn vandaag geopend van 12:00 tot 17:00

Cinderella kopen

cinderella kopen in den bosch

Cinderella maakt de mooiste slaapproducten. Van boxsprings, matrassen en toppers tot beddengoed. Cinderella staat garant voor mooie producten en goede kwaliteit. Natuurlijk voor een prijs waar je niet wakker van ligt!

Beddenwinkel De Dieze is hét verkooppunt van Cinderella in Den Bosch. Bij ons ben je aan het juiste adres voor vrijwel alles van Cinderella. Kom langs in onze winkel in Den Bosch en voel de kwaliteit!

Deskundig advies

Een nieuwe Cinderella boxspring of matras koop je niet zomaar. Het is een uitgave die je van jarenlang slaapplezier moet voorzien. Daar kun je wel wat advies bij gebruiken! En je wilt het natuurlijk ook eerst even uitproberen.

Kom daarom langs in de winkel! Samen kijken we welk product van Cinderella het best bij jou past en kun je het meteen rustig uitproberen.

Gratis levering

bezorging

Alle Cinderella boxsprings en matrassen worden gratis bezorgd en gemonteerd tot 50km rondom Den Bosch. Woon je verder weg? Geen probleem! Maar neem eerst contact op met de winkel voor de mogelijkheden.

Bekijk de matrassen, boxsprings, toppers en het beddengoed van Cinderella online en kom naar de winkel voor een advies op maat.

Voor service en kwaliteit ga je naar Beddenwinkel De Dieze!

Van je slaapcomfort mag je verwachten dat deze optimaal is. Beddenwinkel De Dieze zorgt daarvoor. Niet alleen met een grote collectie kwalitatief goede boxsprings en matrassen, maar ook nog eens met een advies op maat én tegen de allerbeste prijzen!

Je vindt ons hier:
Werfpad 3
5212 VJ Den Bosch

Ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Wij zijn vandaag geopend van 12:00 tot 17:00