Onze winkel is open op afspraak. Maak hier een afspraak. Meer informatie

Informatie en maatregelen aangaande Covid-19

Zie hieronder welke maatregelen wij getroffen hebben.

Is beddenwinkel De Dieze geopend?

Vanaf 3 maart kun je onze winkel weer bezoeken. Omdat er maar een beperkt aantal klanten tegelijk in de winkel aanwezig mogen zijn dien je vooraf een afspraak te maken. *Update* vanaf 28 april kun je onze winkel weer bezoeken zonder afspraak. Je kunt hier makkelijk online een afspraak reserveren.

Wij werken met tijdblokken van een half uur. Kom je voor een boxspring of iets anders wat meer tijd vraagt? Reserveer dan minimaal 2 tijdblokken achter elkaar. Verwacht je meer tijd nodig te hebben? Voeg een extra tijdblok toe.

Lukt het niet om de afspraak digitaal in te plannen, heb je liever iemand aan de telefoon of wil je de afspraak annuleren? Je kunt ons ook bereiken per telefoon 073 6894173 of via Whatsapp 06 24563601.

Indien je een bestelling wilt plaatsen dan kan dit ook in onze webshop, telefonisch of via de mail. We zullen dan z.s.m. contact met je opnemen omtrent de levertijd en levering. Tip! Kijk ook in onze outlet voor snel leverbare boxsprings en matrassen.


Kan ik ook thuis een afspraak maken met een slaapadviseur?

Ja, het is ook mogelijk om telefonisch of thuis advies te krijgen van Marc of Dagmar. Neem hiervoor contact op met de winkel via telefoonnummer 073-6894173

Welke maatregelen nemen wij in de winkel?

We doen er alles aan om je in onze winkel zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom nemen we een aantal maatregelen, waarvoor we jouw medewerking vragen.

*Heb je zelf gezondheidsklachten? Dan vragen we je vriendelijk om onze winkel op een later moment te bezoeken. Uiteraard kun je 24/7 in onze webshop terecht. Wij kunnen jou ook telefonisch van een persoonlijk slaapadvies voorzien.

*Wijzelf vermijden hand-op-hand contact en schudden daarom geen handen.

*We vragen je om minimaal 1,5 meter afstand te houden in onze winkel.

*De winkel is ruim opgezet, waardoor het gemakkelijk is om voldoende afstand te houden.

*We treffen extra hygiënemaatregelen in de winkel. Zo worden de balie, koffiehoek, wc en deurklinken met extra regelmaat schoongemaakt.

*In de winkel staan verschillende desinfectiezuilen en zijn er spatschermen geplaatst op de balie en in de koffiehoek.

*Per 01 december is het dragen van een mondkapje verplicht. Indien gewenst kunnen wij je een mondkapje verstrekken.


Vragen of opmerkingen?

Indien er nog vragen en/of opmerkingen zijn dan kun je contact opnemen met de winkel via telefoonnummer 073-6894173.