Je kunt onze winkel weer bezoeken zonder afspraak. Kom je liever op afspraak? Plan dan hier je afspraak.

Informatie en maatregelen aangaande Covid-19

Zie hieronder welke maatregelen wij getroffen hebben.

Is beddenwinkel De Dieze geopend?

Vanaf 28 april kun je onze winkel weer bezoeken zonder afspraak. Wij nemen hierbij de richtlijnen van het R.I.V.M in acht. Door onze ruime showroom is het makkelijk om voldoende afstand te bewaren. Je bent van harte welkom!

Op dinsdag, donderdag en zaterdag werken wij ook op afspraak. Plan hier je afspraak. Dan weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben!

Indien je een bestelling wilt plaatsen dan kan dit ook in onze webshop, telefonisch of via de mail. We zullen dan z.s.m. contact met je opnemen omtrent de levertijd en levering. Tip! Kijk ook in onze outlet voor direct leverbare boxsprings en matrassen.


Kan ik ook thuis een afspraak maken met een slaapadviseur?

Ja, het is ook mogelijk om telefonisch of thuis advies te krijgen van Marc of Dagmar. Neem hiervoor contact op met de winkel via telefoonnummer 073-6894173

Welke maatregelen nemen wij in de winkel?

We doen er alles aan om je in onze winkel zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom nemen we een aantal maatregelen, waarvoor we jouw medewerking vragen.

*Heb je zelf gezondheidsklachten? Dan vragen we je vriendelijk om onze winkel op een later moment te bezoeken. Uiteraard kun je 24/7 in onze webshop terecht. Wij kunnen jou ook telefonisch van een persoonlijk slaapadvies voorzien.

*Wijzelf vermijden hand-op-hand contact en schudden daarom geen handen.

*We vragen je om minimaal 1,5 meter afstand te houden in onze winkel.

*De winkel is ruim opgezet, waardoor het gemakkelijk is om voldoende afstand te houden.

*We treffen extra hygi├źnemaatregelen in de winkel. Zo worden de balie, koffiehoek, wc en deurklinken met extra regelmaat schoongemaakt.

*In de winkel staan verschillende desinfectiezuilen en zijn er spatschermen geplaatst op de balie en in de koffiehoek.


Vragen of opmerkingen?

Indien er nog vragen en/of opmerkingen zijn dan kun je contact opnemen met de winkel via telefoonnummer 073-6894173.