Informatie en maatregelen aangaande Covid-19

Zie hieronder welke maatregelen wij getroffen hebben.

Is beddenwinkel De Dieze geopend?

Vanwege de nieuwe maatregelen is onze fysieke winkel tot en met 9 februari gesloten. Wij zijn zelf aanwezig zodat alle leveringen aan de klanten door kunnen gaan. Ook staan wij klaar voor persoonlijk slaapadvies (aan huis) en al uw andere vragen. U kunt ons bereiken per telefoon 073 6909185, Whatsapp 06 24563601 of via de mail info@beddenwinkeldedieze.nl

Indien u een bestelling wilt plaatsen dan kan dit in onze webshop, telefonisch of via de mail. We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen omtrent de levertijd en levering. Tip! Kijk ook in onze outlet voor snel leverbare boxsprings en matrassen.


Kan ik ook een afspraak maken met een slaapadviseur?

Ja, het is ook mogelijk om telefonisch of thuis advies te krijgen van Marc of Dagmar. Neem hiervoor contact op met de winkel via telefoonnummer 073-6894173

Welke maatregelen nemen wij in de winkel?

We doen er alles aan om je in onze winkel zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom nemen we een aantal maatregelen, waarvoor we jouw medewerking vragen.

*Heb je zelf gezondheidsklachten? Dan vragen we je vriendelijk om onze winkel op een later moment te bezoeken. Uiteraard kun je 24/7 in onze webshop terecht. Wij kunnen jou ook telefonisch van een persoonlijk slaapadvies voorzien.

*Wijzelf vermijden hand-op-hand contact en schudden daarom geen handen.

*We vragen je om minimaal 1,5 meter afstand te houden in onze winkel.

*De winkel is ruim opgezet, waardoor het gemakkelijk is om voldoende afstand te houden.

*We treffen extra hygiƫnemaatregelen in de winkel. Zo worden de balie, koffiehoek, wc en deurklinken met extra regelmaat schoongemaakt.

*In de winkel staan verschillende desinfectiezuilen en zijn er spatschermen geplaatst op de balie en in de koffiehoek.

*Per 01 december is het dragen van een mondkapje verplicht. Indien gewenst kunnen wij je een mondkapje verstrekken.


Vragen of opmerkingen?

Indien er nog vragen en/of opmerkingen zijn dan kun je contact opnemen met de winkel via telefoonnummer 073-6894173.

Covid-19 informatie šŸ˜·Tijdelijke sluiting winkel

Beste klant,

Vanwege de nieuwe maatregelen is onze fysieke winkel tot en met 9 februari gesloten. Wij zijn zelf aanwezig zodat alle leveringen aan de klanten door kunnen gaan. Ook staan wij klaar voor persoonlijk slaapadvies (aan huis) en al uw andere vragen. U kunt ons bereiken per telefoon 073 6909185, whatsapp 06 24563601 of via de mail info@beddenwinkeldedieze.nl

Indien u een bestelling wilt plaatsen dan kan dit in onze webshop, telefonisch of via de mail. We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen omtrent de levertijd en levering. Tip! Kijk ook in onze outlet voor snel leverbare boxsprings en matrassen.

Blijf gezond,

Marc en Dagmar Verhoeven