Matras kopen Den Bosch

Dé nr.1 matrassenwinkel in Den Bosch
Specialist in maatwerk!

Wij zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:00

Goed matras kopen

Ben je op zoek naar een goed matras? Beddenwinkel De Dieze levert mooie kwaliteits matrassen van merken zoals Cinderella, Norma, van Landschoot Keywest en Snoozzy.

Of je nu zoekt naar een pocketvering matras, een goed koudschuim matras of latex matras, wij hebben voor iedereen het juiste matras. Van goede verkoelende matrassen tot matrassen met een drukverlagende werking. Ieder type matras en schuimsoort heeft unieke eigenschappen voor ventilatie, comfort en ondersteuning.

Naast de collectie in slaapsystemen vindt je bij ons ook bedbodems, luxe matrastoppers en een ruime collectie dekbedden, hoofdkussens en beddengoed.

Deskundig advies

Een nieuw matras koop je niet zomaar. Het is een grote uitgave die je van jarenlang slaapplezier moet voorzien. Wij kunnen je helpen met het juiste advies voor de aanschaf van je nieuwe slaapsysteem.

Samen kijken we welk matras het beste bij jou past. Je krijgt van ons een deskundig en eerlijk advies voor jouw comfort en ondersteuning. Natuurlijk allemaal binnen jouw budget.

Bezoek onze beddenwinkel te ‘s-Hertogenbosch voor een vrijblijvend advies op maat.

Matrassen outlet

Bij SlaapVoordeel.nu, de outlet van Beddenwinkel De Dieze, vindt je goede voordelige en/of snel leverbare matrassen en toppers. Profiteer direct van jou extra voordeel.

In de outlet liggen de meeste matrassen op voorraad in de maten 80×200, 90×200 en 140×200. Andere maten hebben een levertijd van 2-4 weken.

Je vindt in de outlet ook een ruime voorraad van koudschuim en traagschuim toppers in de 2-persoons maten.

Voor service en kwaliteit ga je naar Beddenwinkel De Dieze!

Van je slaapcomfort mag je verwachten dat deze optimaal is. Beddenwinkel De Dieze zorgt daarvoor. Niet alleen met een grote collectie kwalitatief goede boxsprings en matrassen maar ook nog eens tegen de allerbeste prijzen!

Je vindt ons hier:
Werfpad 3
5212 VJ Den Bosch

Ruime parkeergelegenheid aan achterzijde pand aanwezig.

Wij zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:00