Norma boxsprings & matrassen Uden

Dé nr.1 Norma winkel van Uden.
De beste producten en altijd een advies op maat.

Wij zijn vandaag gesloten.

Wij verkopen Norma boxsprings en matrassen in Uden!

Beddenwinkel De Dieze is hét verkooppunt voor alle Norma slaapproducten. Norma boxsprings en matrassen worden door échte vakmensen gemaakt met de beste materialen en technieken. Norma is befaamd om het unieke en gepatenteerde combi-spring matras. Kom langs in onze winkel in Uden en stel jou ideale Norma boxspring of Norma matras samen!

  • Officieel Norma dealer
  • Grootste Norma collectie in de regio
  • Ruime showroom in Uden
  • Vrijblijvend en deskundig advies
  • Gratis levering en montage
  • Ruime parkeergelegenheid

Wij zijn vandaag gesloten.

Norma producten

Al sinds 1884 worden Norma slaapproducten met de grootste zorg ontwikkeld. De boxsprings, matrassen en toppers staan bekend om hun hoge niveau van comfort voor een eerlijke prijs.

Beddenwinkel De Dieze is officieel verkoper van Norma. Je kunt bij ons alle slaapproducten in het echt bekijken en uitproberen. Kom langs in onze winkel in Uden en ontdek de kwaliteit van Norma!

Deskundig advies

Een nieuwe Norma boxspring of matras kopen doe je niet zomaar. Het is een stevige uitgave die je van jarenlang slaapplezier moet voorzien. Die wil je dus eerst even uitproberen! En je kan misschien wel wat professioneel advies gebruiken om de juiste keuze te maken.

Kom daarom langs in onze winkel in Uden! We kijken samen welk Norma product het best bij jouw wensen past en je kan meteen proefliggen!

Gratis levering

Alle Norma  boxsprings en matrassen worden gratis bezorgd en gemonteerd tot 50km rondom Uden. Woon je verder weg? Neem dan eerst contact op met de winkel voor de mogelijkheden.

Bekijk onze collectie Norma matrassen en Norma boxsprings online en kom naar de winkel op de woonboulevard in Uden voor een advies op maat.

Voor service en kwaliteit ga je naar Beddenwinkel De Dieze!

Van je slaapcomfort mag je verwachten dat deze optimaal is. Beddenwinkel De Dieze zorgt daarvoor. Niet alleen met een grote collectie kwalitatief goede boxsprings en matrassen, maar ook nog eens met een advies op maat én tegen de allerbeste prijzen!

Je vindt ons hier:
Energielaan 17
5405 AD Uden

Ruime parkeergelegenheid aanwezig.