Norma boxsprings & matrassen Den Bosch

Dé nr.1 Norma winkel van Den Bosch.
De beste producten en altijd een advies op maat.

Wij zijn vandaag geopend van 12:00 tot 17:00

Wij verkopen Norma boxsprings en matrassen in Den Bosch!

Beddenwinkel De Dieze is hét verkooppunt voor alle Norma slaapproducten. Norma boxsprings en matrassen worden door échte vakmensen gemaakt met de beste materialen en technieken. Norma is befaamd om het unieke en gepatenteerde combi-spring matras. Kom langs in onze winkel in Den Bosch en stel jou ideale Norma boxspring of Norma matras samen!

  • Officieel Norma dealer
  • Grootste Norma collectie in de regio
  • 1000m2 showroom in Den Bosch
  • Vrijblijvend en deskundig advies
  • Gratis levering en montage
  • Ruime parkeergelegenheid

Wij zijn vandaag geopend van 12:00 tot 17:00

Norma producten

norma kopen in den bosch

Al sinds 1884 worden Norma slaapproducten met de grootste zorg ontwikkeld. De boxsprings, matrassen en toppers staan bekend om hun hoge niveau van comfort voor een eerlijke prijs.

Beddenwinkel De Dieze is officieel verkoper van Norma. Je kunt bij ons alle slaapproducten in het echt bekijken en uitproberen. Kom langs in onze winkel in Den Bosch en ontdek de kwaliteit van Norma!

Deskundig advies

Een nieuwe Norma boxspring of matras kopen doe je niet zomaar. Het is een stevige uitgave die je van jarenlang slaapplezier moet voorzien. Die wil je dus eerst even uitproberen! En je kan misschien wel wat professioneel advies gebruiken om de juiste keuze te maken.

Kom daarom langs in onze winkel in Den Bosch! We kijken samen welk Norma product het best bij jouw wensen past en je kan meteen proefliggen!

Gratis levering

online norma slaapproducten bestellen

Alle Norma  boxsprings en matrassen worden gratis bezorgd en gemonteerd tot 50km rondom Den Bosch. Woon je verder weg? Geen probleem! Maar neem eerst contact op met de winkel voor de mogelijkheden.

Bekijk onze collectie Norma matrassen en Norma boxsprings online en kom naar de winkel voor een advies op maat.

Voor service en kwaliteit ga je naar Beddenwinkel De Dieze!

Van je slaapcomfort mag je verwachten dat deze optimaal is. Beddenwinkel De Dieze zorgt daarvoor. Niet alleen met een grote collectie kwalitatief goede boxsprings en matrassen, maar ook nog eens met een advies op maat én tegen de allerbeste prijzen!

Je vindt ons hier:
Werfpad 3
5212 VJ Den Bosch

Ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Wij zijn vandaag geopend van 12:00 tot 17:00