Onze winkel is open op afspraak. Maak hier een afspraak. Meer informatie

Retourneren en annuleren

Lees hier de voorwaarden voor het annuleren of retourneren van je bestelling

Annuleren online bestelling

Het kan natuurlijk voorkomen dat je jezelf bedenkt of dat je de bestelling alsnog wilt wijzigen. Geen nood, want vanaf het moment van bestelling tot aan het moment van verzending geldt dat je onder voorwaarden* de bestelling kosteloos kunt annuleren zonder een opgaaf van redenen. Je gebruikt hiervoor het modelformulier.

*Het herroepingsrecht geldt alléén voor producten met status ‘uit voorraad leverbaar’ die je in onze webshop besteld. Producten met een aangeven levertijd worden speciaal voor jou besteld of samengesteld waardoor je deze overeenkomst niet kunt herroepen. Hetzelfde geldt wanneer je een bestelling hebt gedaan in onze winkel, ook dan mag je de koopovereenkomst niet herroepen.

Voorwaarden retourneren

Je kunt je online bestelling tot veertien dagen na levering ontbinden (zichttermijn). Je hoeft hiervoor geen reden op te geven. Hierbij gelden de volgende voorwaarden:

  • Het product is onbeschadigd en zit in de originele en ongeopende verpakking.
  • Het product is ongebruikt en ongemonteerd.
  • Het product is schoon.
  • Producten zoals matrassen, hoofdkussens en dekbedden dienen wegens hygiënische redenen onbeslapen te zijn.
  • Het product is niet speciaal voor jou besteld of samengesteld.

Indien je dit wilt, verzoeken wij je om binnen de genoemde 14 dagen gebruik te maken van het modelformulier. Download het formulier, vul het in en stuur het per e-mail naar info@beddenwinkeldedieze.nl. Wij nemen vervolgens contact met je op om de retourprocedure te bespreken.

Retourkosten

De kosten voor het retour sturen zijn voor jouw rekening. Indien je het product niet per gewone post retour kunt sturen, kunnen wij het product bij je ophalen. De kosten hiervoor bedragen €50,00 en komen voor jouw rekening. Het totale aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst en ontvangst van de retourzending op jouw rekening teruggestort. Eventuele retourkosten zullen wij verrekenen met dit bedrag.

Wanneer bij retourname blijkt dat het product is beschadigd of gebruikt is, dan ben jij als consument aansprakelijk voor de waardevermindering van het product. De waardevermindering brengen wij bij jou in rekening en indien mogelijk verrekenen wij dit met het bedrag dat wij jou nog moeten terugbetalen.

Vraag bij retour sturen de voorwaarden na bij jouw transporteur. Schade die wordt veroorzaakt door transport is voor eigen risico.