Service en garantie

Hier vind je informatie over onze service en garantievoorwaarden.

Service

Wij doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Helaas kan het voorkomen dat je tegen een probleem aanloopt of een defect in het product hebt.

Neem in dit geval contact op met de winkel op telefoonnummer 0413-395299 . Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 10:00 tot 17:30 uur of via info@beddenwinkeldedieze.nl. Vermeld wel je ordernummer zodat wij jou snel kunnen helpen.

Heb je ervoor gekozen om zelf je elektrische verstelbare boxspring te monteren? De handleiding voor montage van een elektrische boxspring vind je hier.

Stramheid & contourvorming

Na het enkele weken gebruiken van het matras of topper kan er contourvorming /ligplekvorming (vervorming van de toplaag door aanpassing aan het lichaam) optreden. Dit is een natuurlijke reactie op het gebruik. De materialen zullen namelijk inklinken. Deze contourvorming kan tot ongeveer 10-15% van de hoogte van het matras en/of topper bedragen. Door regelmatig te keren, verdeelt u de contourvorming over het gehele matras of topper. Contourvorming is onvermijdelijk en doet geen afbreuk aan de kwaliteit van de matras/topper of uw ligcomfort. Ook de stramheid van de matras/topper vermindert op natuurlijke wijze. Dit kan een verlies aan hardheid tot 15% van de kern met zich meebrengen. Om deze reden valt het niet onder de garantie.

Maatafwijking bij nieuwe matrassen en toppers

Heb je een matras of topper gekocht maar klopt de maat niet helemaal? Dat kan, de daadwerkelijke afmetingen van een matras of topper mogen afwijken van de afmetingen die in de productinformatie van je matras of topper zijn vermeld. Gelukkig zijn er hier regels over, de toegestane afwijkingen staan namelijk vermeld in de Europese Norm EN 1334

  • Voor de opgegeven lengte, maximaal 20 milimeter;
  • Voor de opgegeven breedte, maximaal 20 milimeter;
  • Voor de opgegeven dikte, maximaal 10 milimeter.

Dit betekent dat een matras die volgens de productinformatie 80 x 200 x 20 cm is, tussen de 78 en 82 cm breed mag zijn, tussen de 198 en 202 cm lang en tussen de 19 en 21 cm dik.

Pilling

Door het gebruik van uw matras of topper kunnen textielpropjes ontstaan op de hoes (pilling). Dit pillen is onlosmakelijk verbonden aan het product en heeft geen nadelige gevolgen voor de kwaliteit en het ligcomfort van uw matras of topper.

90 dagen omruilgarantie

90 dagen omruilgarantie op geselecteerde boxsprings en matrassen. Neem contact op met de winkel voor de voorwaarden.

Garantie

Indien je aanspraak wilt maken op de garantie van Beddenwinkel De Dieze dan gelden de volgende voorwaarden:

  • Je kunt aantonen dat je de aankoop hebt gedaan bij Beddenwinkel De Dieze.
  • Het product is onbeschadigd en schoon.
  • Je hebt het product gebruikt volgens de instructies.