Velda boxspring & matrassen kopen in Den Bosch

Dé nr.1 Velda winkel van Den Bosch.
De mooiste producten en altijd een persoonlijk advies!

Wij zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:30

Velda boxsprings en matrassen kopen in Den Bosch

Bij beddenwinkel De Dieze geloven wij dat kwaliteit betaalbaar moet zijn voor iedereen. Velda helpt ons om kwalitatieve producten te creëren voor een groot publiek met oog voor duurzaamheid. En dat zowel door de productiemethodes als een bewuste selectie van materialen. Kom langs in onze winkel in Den Bosch en stel jouw ideale Velda boxspring of Velda matras samen!

  • Officieel Velda dealer
  • Grootste Velda collectie in de regio
  • 1.000m2 showroom in Den Bosch
  • Vrijblijvend en deskundig advies
  • Gratis levering en montage
  • Ruime parkeergelegenheid

Wij zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:30

Velda bed kopen

Velda, een merk waarop je kunt vertrouwen. Alles is duurzaam ontworpen om jarenlang van een zalige nachtrust te genieten. Zodat jij op beide oren kunt slapen.

Beddenwinkel De Dieze is een officieel verkooppunt van Velda. Bij ons ben je aan het juiste adres voor vrijwel alles van Velda. Kom langs in onze winkel in Den Bosch en overtuig jezelf!

Deskundig advies

Een nieuwe Velda boxspring of matras koop je niet zomaar. Het is een flinke uitgave die je van jarenlang slaapplezier moet voorzien. Daar kun je wel wat advies bij gebruiken! En je wilt het natuurlijk ook eerst even uitproberen.

Kom daarom langs in de winkel! Samen kijken we welk bed van Velda het best bij jou past en kun je het meteen rustig uitproberen.

Gratis levering

bezorging

Alle Velda boxsprings en matrassen worden gratis bezorgd en gemonteerd tot 50km rondom Den Bosch. Woon je verder weg? Geen probleem! Maar neem eerst contact op met de winkel voor de mogelijkheden.

Bekijk de matrassen en boxsprings online en kom naar de winkel voor een goed advies op maat.

Voor service en kwaliteit ga je naar Beddenwinkel De Dieze!

Van je slaapcomfort mag je verwachten dat deze optimaal is. Beddenwinkel De Dieze zorgt daarvoor. Niet alleen met een grote collectie kwalitatief goede boxsprings en matrassen, maar ook nog eens met een advies op maat én tegen de allerbeste prijzen!

Je vindt ons hier:
Werfpad 3
5212 VJ Den Bosch

Ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Wij zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:30

Beddenwinkel De Dieze gaat verhuizen!Verhuizings Opruiming Gestart!

Beste klant,

Wegens onze aanstaande verhuizing zie je de komende maanden een beperkter aanbod van onze (merken) boxsprings en matrassen op de website. Omdat we niet alles mee verhuizen vind je in de opruiming de uitverkoop van showmodellen, voorraad boxsprings, matrassen, beddengoed en accessoires. Onze magazijnen worden de komende tijd leeggemaakt waardoor het aanbod steeds wisselend zal zijn, dus houd de website en facebook goed in de gaten of bezoek de winkel voor ALLE acties!

Met veel plezier kijken we terug op een mooie tijd en fijne klanten in Den Bosch. Vanwege de herontwikkeling van de Bossche Stadsdelta waren wij al geruime tijd op zoek naar een nieuwe geschikte locatie. Helaas bleek dit in Den Bosch niet mogelijk. Wij kijken erg uit naar de verdere groei van ons bedrijf op woonboulevard Uden. OPENING 1 september 2023

Groet,

Marc en Dagmar