Beddengoed Advies

Ben je op zoek naar goed beddengoed? Bij ons vind je alles wat je zoekt!

Beddengoed voor een beter slaapcomfort.

Goed beddengoed draagt bij aan een optimaal slaapcomfort. Bij ons vind je alles wat je zoekt om jou bed aan te kleden en van het benodigde comfort en bescherming te voorzien.

Zo wil je tijdens de zomer een lekker koel bed hebben terwijl je in de winter graag een bed hebt dat direct behaaglijk aanvoelt.

Beddenwinkel De Dieze levert beddengoed in veel verschillende materialen, voor ieder seizoen en in ieder zijn eigen comfort.

Veel van onze producten komen uit Europa. Dat betekent dat wij bewust kiezen voor fabrieken met:

  • Verantwoorde werkomstandigheden
  • Schone werkruimtes
  • Goede veiligheid voor de werknemers
  • Geen kinderarbeid
  • Goede arbeidsvoorwaarden voor personeel.

Ruim assortiment dekbedovertrekken.

Beddenwinkel De Dieze heeft een ruim assortiment in dekbedovertrekken in alle stijlen.Zo kun je jou slaapkamer helemaal naar je eigen wens inrichten.

Een kwalitatief goed dekbedovertrek geeft je een gevoel van welbehagen en zal jaren lang meegaan.

In onze collectie dekbedovertrekken leveren wij luxe en fijne kwaliteiten zoals percal en katoensatijn van merken zoals Damai, Cinderella en Town en Country. Natuurlijk allemaal tegen de beste prijs.

Vanwege de snelle doorloop in collecties zijn de overtrekken alléén in de showroom in Uden te verkrijgen.

Hoeslakens & Moltons

Wij weten als geen ander hoe belangrijk jouw nachtrust is. Met een kwalitatief goed en mooi assortiment hoeslakens en moltons dragen wij hier aan bij.

Onze hoeslakens zijn geschikt voor matrassen en toppers en gemaakt van katoen-jersey of een fijne percal katoen kwaliteit.

Het gebruik van een goede molton verlengt de levensduur van je matras of topper en zorgt ervoor dat deze lekker fris blijven.  

Wij leveren moltons en hoeslakens van onder meer Venice, Cinderella en Town & Country. Deze Europese fabrikanten zijn Oeko-tex gecertificeerd, dit houdt in dat het artikel zonder schadelijke chemicaliën is gemaakt, en dat het niet schadelijk is voor je huid.

Kom naar de winkel op de woonboulevard in Uden en laat je adviseren voor het beddengoed dat bij jou past.