Beddengoed kopen in Uden?

Dé beddenwinkel van Uden.
De beste producten en altijd een persoonlijk advies!

Wij zijn vandaag gesloten.

Beddengoed kopen in Uden

Bij Beddenwinkel De Dieze vind je alles om jouw bed aan te kleden en van comfort en veiligheid te voorzien. We bieden een ruim assortiment aan kussens en dekbedden, maar verkopen ook dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons en nog veel meer! Kom langs in de winkel zodat je meteen de kwaliteit kunt voelen!

  • Ruime showroom in Uden
  • Vrijblijvend en deskundig advies
  • Ruime parkeergelegenheid

Wij zijn vandaag gesloten.

Beddengoed kopen

Op zoek naar kwalitatief beddengoed in Uden? Beddenwinkel De Dieze verkoopt alleen de beste merken, zoals Cinderella, Damai en Town & Country.

Bij ons koop je alles voor een perfecte nachtrust. Hoofdkussens, zomer- en winterdekbedden, moltons, dekbedovertrekken, hoeslakens en matrasbeschermers – Beddenwinkel De Dieze heeft het allemaal!

Deskundig advies

Je beddengoed en bedtextiel moet er niet alleen goed uitzien, maar ook fijn aanvoelen. Dat is niet altijd even gemakkelijk om te beoordelen van een plaatje.

Kom daarom langs in de winkel. Dan kun je het beddengoed in het echt zien en ervaren hoe het aanvoelt. Ook kunnen we je adviseren over het juiste beddengoed voor jou. Natuurlijk allemaal binnen jouw budget.

Eerlijk textiel

Al onze artikelen zijn geproduceerd met respect voor het milieu. Wij werken onder andere met kleinere en grote Europese fabrikanten met jarenlange ervaring.

Hierdoor hebben wij intensief contact en zijn wij bij alle aspecten betrokken. Deze fabrikanten kopen hun katoen in bij boeren en katoenbedrijven waarvan welzijn verzekerd is en absoluut geen dwang- of kinderarbeid voorkomt.

Door de nauwe samenwerking en hun specifieke kennis en passie kunnen wij u het mooiste bedtextiel leveren wat u verdient.

Voor service en kwaliteit ga je naar Beddenwinkel De Dieze!

Van je slaapcomfort mag je verwachten dat deze optimaal is. Beddenwinkel De Dieze zorgt daarvoor. Niet alleen met een grote collectie kwalitatief goede boxsprings, matrassen en beddengoed, maar ook nog eens met een advies op maat én tegen de allerbeste prijzen!

Je vindt ons hier:
Energielaan 17
5405 AD Uden

Ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Wij zijn vandaag gesloten.