Onze merken

Bij Beddenwinkel De Dieze kun je terecht voor veel verschillende merken. Bekijk hier een aantal van onze merken!

Cinderella

Met een Cinderella boxspring aan je zijde wordt iedere dag een mooie dag om je dromen waar te maken. Cinderella boxsprings en matrassen zijn stuk voor stuk gemaakt met de beste materialen, de meeste zorg en nieuwste innovaties. Maar bovenal… ze zijn betoverend mooi en met een onvoorstelbaar ligcomfort.

Cinderella boxsprings staan voor kwaliteit en comfort in zijn zuiverste vorm. Als een droomwereld die zich lijkt te verhullen. In alle opzichten bepalend voor sfeer.

Geef kleur aan je leven. Er is één thema en dat thema is gezien worden. Waar dan ook, hoe dan ook. Met een ongrijpbare stijl. Of ga voor de stille kracht van rust en kalmte. Vol frisheid en een overweldigende energie. Want niet uitgesproken betekent niet dat het er niet is.

Wat houdt je nog tegen… ga ervoor!

Ontdek nu de Cinderella DesirePure of Tender Boxsprings.

Caresse

Caresse, zo volmaakt kan slapen zijn!

Caresse, de slaapbeleving die past bij uw persoonlijke stijl. Caresse biedt u de volmaakte afsluiting van uw dag en geeft glans aan vele nachten.

De boxsprings van Caresse onderscheiden zich. Weldadig comfort en ondersteuning, een fantastische ventilatie en een doordachte, eigentijdse vormgeving. De boxsprings en het heerlijke bedtextiel van Caresse zijn vervaardigd van kwaliteitsmaterialen.

Caresse! U ontwaakt met wakkere energie, een ontspannen lichaam en verfriste levenskracht. Caresse, zo volmaakt kan slapen zijn.

Ontdek nu onze verschillende Caresse Boxsprings.

Norma

Norma is één van de oudste boxspringfabrikanten die nog steeds in bedrijf is. Al sinds 1884 is het merk actief in de beddenbranche!

Het merk maakt kwalitatieve boxsprings voor een eerlijk bedrag. Alle boxsprings en matrassen van Norma worden door vakmensen en met de beste materialen en technieken gemaakt. Het merk staat bekend om zijn hoge niveau van comfort

De verschillende collecties zijn leverbaar in diverse maten, kleuren en materialen. Ook zijn alle Norma boxsprings als elektrisch verstelbare variant beschikbaar en zijn de producten volledig naar eigen smaak te modelleren.

Met veel kennis en gevoel samengesteld door vakmensen. 

Ontdek nu onze Norma Timeless Boxsprings!

Hotel Chique by Norma

Het luxe slapen word gewaarborgd door het elegante, chique design van de modellen en het slaapcomfort wat je daarbij verwacht. Norma is befaamd om het unieke en gepatenteerde combi-spring matras.

Meer dan 135 jaar vakmanschap laat zich zien in de modellen van Hotel Chique by Norma.

Omdat de boxsprings en matrassen Van Hotel Chique by Norma met de hand worden vervaardigd laat het vakmanschap zich duidelijk herkennen.

De afwerking van de stoffering is gemaakt door ambachtslieden die houden van hun vak, en dat kan je zien. Ook de matrassen welke worden opgebouwd uit diverse comfortlagen worden met de hand aan elkaar verbonden. Het verende hart word omsloten door de beste foam materialen waardoor comfort en ventilatie ontstaat die zijn gelijke niet kent.

Zo ontstaat onweerstaanbare luxe die zich uit in perfect afgewerkt design in combinatie met optimaal slaapcomfort.

Kies uw Hotel Chique by Norma en ervaar het karakter zelf!

Dieze collectie

Naast de bekende merken bieden wij ook De Dieze exclusief collectie aan. Boxsprings en matrassen speciaal op maat!

Boxsprings en bedden in diverse varianten, stijlen en alle afmetingen. Alles is mogelijk en aanpasbaar in zowel de “looks” als in het comfort.

We gebruiken alleen de hoogste A-kwaliteit comfortschuimen en natuurlijke materialen zoals Vita-talalay latex. De covers van de matrassen en toppers zijn leverbaar in allerlei soorten zoals katoen of tencel. Voor de boxsprings werken wij met massieve houtsoorten. Kortom een hoogwaardig product waar je jarenlang plezier van hebt!

De uitgebreide Dieze collectie bestaat uit: vlakke boxsprings, elektrische boxsprings en matrassen. Kom snel eens proefliggen bij ons in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op voor een passend advies.

Vita-Talalay

Op zoek naar ideale oplossingen op het gebied van slaap en ontspanning, ontdekten wij de buitengewone eigenschappen van Talalay natuurlatex en gebruiken wij deze in onze beste slaapproducten.

Natural Talalay wordt geproduceerd op basis van natuurrubbermelk, gewonnen uit de Hevea brasiliensis-boom. Deze latex is vrij van ongewenste geuren en kunstmatige vulstoffen en bevat geen petrochemicaliën waarvan bekend is dat ze een negatieve invloed hebben op de slaapkwaliteit en de gezondheid.

Beddenwinkel De Dieze, werkt uitsluitend met Vita Talalay®, een kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem.

Met een matras van Vita Talalay® bent u verzekerd van de beste slaapervaring, en een natuurlijk gezond slaapklimaat.

Zo beschikt een matras van Vita Talalay® niet enkel over het best ademend vermogen, maar tevens over de uitmuntende ondersteuning en meest optimale comfort in de slaapbranche.

Bekijk onze collectie Vita-Talalay matrassen, toppers en hoofdkussens!