Hoofdkussen Advies

Ben je op zoek naar een hoofdkussen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Welke hoofdkussens zijn er?

Net zoals er verschillende soorten slapers zijn, zijn er diverse soorten en kwaliteiten kussens. Wij kunnen je helpen aan een hoofdkussen dat het beste bij jouw slaaphouding en wensen past.

Synthetische hoofdkussens zijn flexibel en licht in gewicht. De anti-allergische eigenschappen zijn een groot voordeel bij deze hoofdkussens als je een allergie voor dons of huisstofmijt hebt. Vaak zijn deze kussens aanpasbaar door meer of minder vulmateriaal te gebruiken.

Natuurlijke kussens hebben een hoge vormbaarheid en een groot vochtopnemend vermogen. Een natuurlijk kussen zoals kapok of dons kun je dus heerlijk opschudden. De hardheid van een dons kussen wordt bepaald door het percentage dons en veren. Hoe meer veren, hoe harder het kussen. Op een donzen hoofdkussen slaap je heerlijk zacht en vederlicht.

Wanneer je op zoek bent naar meer ondersteuning biedt een ergonomisch kussen uitkomst. Een ergonomisch kussen is een vormvast kussen van bijvoorbeeld latex of drukverlagend traagschuim. Het juiste hoofdkussen geeft een perfecte balans tussen ondersteuning en comfort.

sleepingbeauty

Wat is het beste hoofdkussen voor mij?

Het beste kussen voor jou hangt erg af van het matras, je slaaphouding en persoonlijke voorkeur.

Ben je een rugslaper? Dan heb je meestal weinig ondersteuning van het kussen nodig om je nek in de natuurlijke houding te houden. Daarom is een zacht en middelhoog kussen een goede keus voor jou.

Ben je een zijslaper? Dan heb je een steviger en hoger kussen nodig dan rug- en buikslapers, zodat je nek beter ondersteund wordt. Je hoofd en nek blijven dan op hetzelfde niveau als je ruggengraat.

Ben je een buikslaper? Je hebt weinig ondersteuning van je kussen nodig om je nek in de natuurlijke houding te houden. Wij raden voor jou een dun en zacht kussen aan.

Je bent welkom in de winkel in Uden om de verschillende kussens uit te proberen. Zo kunnen wij jou van het juiste advies voorzien.

Welke kussens verkopen wij?

Beddenwinkel De Dieze heeft een groot assortiment hoofdkussens van de merken Timzo, Diamant, Mahaton en Ylang Ylang.

Het Nederlandse bedrijf Timzo maakt kussens met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Hoofdkussens van Diamant zorgen voor een prima comfort en worden met mooie materialen afgewerkt.

Met het merk Mahaton zorgen wij voor een collectie van de beste latex ondersteuningskussens.

De Ylang Ylang ergonomische kussens zijn van een bijzondere toegankelijke kwaliteit. Een nieuwe generatie traagschuim kussen in verschillende vormen met een optimale ventilatie. Kussens met een perfecte balans tussen comfort en ondersteuning.

Kom naar de winkel op de woonboulevard in Uden om de kussens te bekijken en testen. Wij kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze voor je nieuwe hoofdkussen.