Matras Advies

Ben je op zoek naar een goed matras? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Welke soorten matrassen zijn er?

Je kunt het huidige aanbod van matrassen in 6 categorieën indelen.

  • Polyether matrassen
  • Koudschuim matrassen
  • Binnenvering matrassen
  • Pocketvering matrassen
  • Traagschuim/gel matrassen
  • Latex matrassen

Ieder type matras en schuimsoort heeft unieke eigenschappen voor ventilatie, comfort, ondersteuning en levensduur.

Beddenwinkel De Dieze heeft voor iedereen het juiste matras. Van logeermatrassen tot verkoelende matrassen en matrassen met een drukverlagende werking.

Welk matras past bij mij?

Er bestaat eigenlijk niet zoiets als ‘het beste matras’ want iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeuren. Het beste matras is het matras dat voor jou het beste werkt en het lekkerst ligt. Zowel ondersteunend als qua temperatuur dient het matras perfect op jou wensen aan te sluiten. Daarom is het belangrijk om te kijken naar je slaaphouding en of er lichamelijke klachten zijn waarmee rekening gehouden moet worden.

Wat is voor jou het beste matras?

Laat je door ons geheel vrijblijvend adviseren in onze beddenwinkel op de woonboulevard in Uden

Kies voor verantwoord en lekker slapen. Kies voor de service en kwaliteit van Beddenwinkel De Dieze.

Waar op letten bij aanschaf matras?

Bepaal vooraf aan welke eisen het matras moet voldoen. Hoe hard mag het aanvoelen, heb je last van rug- of nekklachten. Moet je rekening houden met allergieën of transpireer je snel? Dat telt allemaal mee bij je keuze.

Verder dien je rekening te houden met je lichaamslengte en gewicht. Beddenwinkel De Dieze adviseert zijn klanten 15-20 cm op te tellen bij de lichaamslengte voor een vlakke uitvoering en 20-30 cm bij een verstelbare uitvoering.

Uiteraard zijn prijs en levensduur ook een belangrijke overweging bij de aanschaf van jou matras. Je dient er rekening mee te houden dat goedkopere matrassen een kortere levensduur hebben door het gebruik van voordeligere comfortschuimen.

Belangrijk is dat bij alléén vervanging van de matrassen, je huidige bedbodem geschikt dient te zijn voor je nieuwe matras.

Kom proefliggen in onze winkel in Uden. Wij kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze voor een nieuw matras.