Cinderella boxspring kopen in Uden

Dé nr.1 Cinderella winkel van Uden.
De mooiste producten en altijd een persoonlijk advies!

Wij zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:30

Cinderella boxsprings en matrassen kopen in Uden

Beddenwinkel De Dieze is hét Cinderella verkooppunt van Uden en omstreken. Je vindt bij ons het volledige assortiment aan Cinderella boxsprings. Ook voor je Cinderella beddengoed zoals dekbedovertrekken, moltons en hoeslakens ben je bij ons aan het juiste adres! Ben je op zoek naar mooie kwaliteit voor een uitstekende prijs? Dan is Cinderella echt wat voor jou! Kom langs in onze winkel in Udenen stel jouw ideale Cinderella samen!

  • Officieel Cinderella dealer
  • Grootste Cinderella collectie in de regio
  • Ruime showroom in Uden
  • Vrijblijvend en deskundig advies
  • Gratis levering en montage
  • Ruime parkeergelegenheid

Wij zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:30

Cinderella kopen

cinderella kopen in den bosch

Cinderella maakt de mooiste slaapproducten. Van boxsprings, matrassen en toppers tot beddengoed. Cinderella staat garant voor mooie producten en uitstekende kwaliteit. Natuurlijk voor een prijs waar je niet wakker van ligt!

Beddenwinkel De Dieze is hét verkooppunt van Cinderella in Uden. Bij ons ben je aan het juiste adres voor vrijwel alles van Cinderella. Kom langs in onze winkel op de woonboulevard in Uden en voel de kwaliteit!

Deskundig advies

Een nieuwe Cinderella boxspring of matras koop je niet zomaar. Het is een uitgave die je van jarenlang slaapplezier moet voorzien. Daar kun je wel wat advies bij gebruiken! En je wilt het natuurlijk ook eerst even uitproberen.

Kom daarom langs in de winkel! Samen kijken we welk product van Cinderella het best bij jou past en kun je het meteen rustig uitproberen.

Gratis levering

Alle Cinderella boxsprings en matrassen worden gratis bezorgd en gemonteerd tot 50km rondom Uden. Woon je verder weg? Neem dan eerst contact op met de winkel voor de mogelijkheden.

Bekijk de boxsprings, toppers en het beddengoed van Cinderella online en kom naar de winkel in Uden voor een advies op maat.

Voor service en kwaliteit ga je naar Beddenwinkel De Dieze!

Van je slaapcomfort mag je verwachten dat deze optimaal is. Beddenwinkel De Dieze zorgt daarvoor. Niet alleen met een grote collectie kwalitatief goede boxsprings en matrassen, maar ook nog eens met een advies op maat én tegen de allerbeste prijzen!

Je vindt ons hier:
Energielaan 17
5405 AD Uden

Ruime parkeergelegenheid aanwezig.