Beddenwinkel De Dieze

Dé beddenwinkel in Uden
Specialist in maatwerk!

Wij zijn vandaag gesloten.

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 99 recensies
js_loader

Ruime Showroom

Kom langs in onze ruime beddenwinkel in Uden en vind hier een groot aanbod van kwaliteit bedden, boxsprings en matrassen van onder meer Caresse, Norma en Cinderella.

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk als het om boxsprings of matrassen gaat. Onze ruime boxspring- en matrassencollectie is dan ook leverbaar in alle comforts, kleuren en maten.

Naast de collectie in slaapsystemen vindt je bij ons ook bedden, kledingkasten bedbodems, matrastoppers en een ruime collectie dekbedden, hoofdkussens en beddengoed.

Deskundig advies

Een nieuw matras of boxspring koop je niet zomaar. Het is een grote uitgave die je van jarenlang slaapplezier moet voorzien. Wij kunnen je helpen met het juiste advies voor de aanschaf van je nieuwe slaapsysteem.

Samen kijken we welk matras of boxspring het beste bij jou past. Je krijgt van ons een deskundig en eerlijk advies voor jouw comfort en ondersteuning. Natuurlijk allemaal binnen jouw budget.

Bezoek onze beddenwinkel op de woonboulevard in Uden voor een vrijblijvend advies op maat.

Levertijd en bezorging

Beddenwinkel De Dieze werkt nagenoeg alleen met Europese fabrikanten en het merendeel van onze boxspring en bedden collectie wordt in Nederland geproduceerd.

Hierdoor garanderen wij voor onze producten korte levertijden én leveren wij veel artikelen uit voorraad.

Levering en montage vind plaats door onszelf. Zo weet je zeker dat het product deskundig gemonteerd wordt.

Eventueel kunnen wij uw huidige bed, tegen een kleine vergoeding, voor u demonteren en afvoeren. Wel zo makkelijk!

Voor service en kwaliteit ga je naar Beddenwinkel De Dieze!

Van je slaapcomfort mag je verwachten dat deze optimaal is. Beddenwinkel De Dieze zorgt daarvoor. Niet alleen met een grote collectie kwalitatief goede boxsprings en matrassen maar ook nog eens tegen de allerbeste prijzen!

Je vindt ons hier:
Energielaan 17
5405 AD Uden

Ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Wij zijn vandaag gesloten.