Beddenwinkel De Dieze

Dé nr.1 beddenwinkel in Den Bosch
Specialist in maatwerk!

Wij zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:30

1.000m2 Showroom

Kom langs in onze ruime beddenwinkel in Den Bosch en vind hier een groot aanbod van kwaliteit bedden, boxsprings en matrassen van onder meer Velda, Caresse, Norma en Cinderella.

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk als het om boxsprings of matrassen gaat. Onze ruime boxspring- en matrassencollectie is dan ook leverbaar in alle comforts, kleuren en maten.

Naast de collectie in slaapsystemen vindt je bij ons ook bedden, bedbodems, matrastoppers en een ruime collectie dekbedden, hoofdkussens en beddengoed.

Deskundig advies

Een nieuw matras of boxspring koop je niet zomaar. Het is een grote uitgave die je van jarenlang slaapplezier moet voorzien. Wij kunnen je helpen met het juiste advies voor de aanschaf van je nieuwe slaapsysteem.

Samen kijken we welk matras of boxspring het beste bij jou past. Je krijgt van ons een deskundig en eerlijk advies voor jouw comfort en ondersteuning. Natuurlijk allemaal binnen jouw budget.

Bezoek onze beddenwinkel te ‘s-Hertogenbosch voor een vrijblijvend advies op maat.

Levertijd en bezorging

Beddenwinkel De Dieze werkt nagenoeg alleen met Europese fabrikanten en het merendeel van onze boxspring en bedden collectie wordt in Nederland geproduceerd.

Hierdoor garanderen wij voor onze producten korte levertijden én leveren wij veel artikelen uit voorraad.

Levering en montage vind plaats door onszelf. Zo weet je zeker dat het product deskundig gemonteerd wordt.

Voor service en kwaliteit ga je naar Beddenwinkel De Dieze!

Van je slaapcomfort mag je verwachten dat deze optimaal is. Beddenwinkel De Dieze zorgt daarvoor. Niet alleen met een grote collectie kwalitatief goede boxsprings en matrassen maar ook nog eens tegen de allerbeste prijzen!

Je vindt ons hier:
Werfpad 3
5212 VJ Den Bosch

Ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Wij zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:30

Beddenwinkel De Dieze gaat verhuizen!Verhuizings Opruiming Gestart!

Beste klant,

Wegens onze aanstaande verhuizing zie je de komende maanden een beperkter aanbod van onze (merken) boxsprings en matrassen op de website. Omdat we niet alles mee verhuizen vind je in de opruiming de uitverkoop van showmodellen, voorraad boxsprings, matrassen, beddengoed en accessoires. Onze magazijnen worden de komende tijd leeggemaakt waardoor het aanbod steeds wisselend zal zijn, dus houd de website en facebook goed in de gaten of bezoek de winkel voor ALLE acties!

Met veel plezier kijken we terug op een mooie tijd en fijne klanten in Den Bosch. Vanwege de herontwikkeling van de Bossche Stadsdelta waren wij al geruime tijd op zoek naar een nieuwe geschikte locatie. Helaas bleek dit in Den Bosch niet mogelijk. Wij kijken erg uit naar de verdere groei van ons bedrijf op woonboulevard Uden. OPENING 1 september 2023

Groet,

Marc en Dagmar