Hotel Chique by Norma

Dé nr.1 Norma winkel van Uden.
De beste producten en altijd een advies op maat.

Wij zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:30

De garantie voor Chique slapen by Norma

Het luxe slapen word gewaarborgd door het elegante, chique design van de modellen en het slaapcomfort wat je daarbij verwacht. Norma is befaamd om het unieke en gepatenteerde combi-spring matras. Kom langs in onze winkel in Udenen stel jou ideale Hotel Chique by Norma boxspring samen

  • Officieel Hotel Chique by Norma dealer
  • Vrijblijvend en deskundig advies
  • Gratis levering en montage
  • Ruime parkeergelegenheid

Wij zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:30

Hotel Chique

Norma staat al sinds 1884 garant voor kwaliteit. Het in meer dan 135 jaar opgebouwde vakmanschap draagt er zorg voor dat u kunt genieten van uw welverdiende nachtrust. Vakmanschap en de beste materialen waarborgen deze claim.

Beddenwinkel De Dieze is officieel verkoper van Hotel Chique by Norma. Je kunt bij ons alle slaapproducten in het echt bekijken en uitproberen. Kom langs in onze winkel in Uden en ontdek de kwaliteit van Norma!

Deskundig advies

Een nieuwe Hotel Chique by Norma boxspring kopen doe je niet zomaar. Het is een stevige uitgave die je van jarenlang slaapplezier moet voorzien. Die wil je dus eerst even uitproberen! En je kan misschien wel wat professioneel advies gebruiken om de juiste keuze te maken.

Kom daarom langs in onze winkel op de woonboulevrad in Uden! We kijken samen welke Norma boxspring het best bij jouw wensen past en je kan meteen proefliggen!

Gratis levering

Alle Hotel Chique by Norma  boxsprings worden gratis bezorgd en gemonteerd tot 50km rondom Uden. Woon je verder weg? Neem eerst contact op met de winkel voor de mogelijkheden.

Bekijk onze collectie Hotel Chique by Norma online en kom naar de winkel voor een advies op maat.

Voor service en kwaliteit ga je naar Beddenwinkel De Dieze!

Van je slaapcomfort mag je verwachten dat deze optimaal is. Beddenwinkel De Dieze zorgt daarvoor. Niet alleen met een grote collectie kwalitatief goede boxsprings en matrassen, maar ook nog eens met een advies op maat én tegen de allerbeste prijzen!

Je vindt ons hier:
Energielaan 17
5405 AD Uden

Ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Wij zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:30