Beddenwinkel Schijndel

Beddenwinkel De Dieze

Jouw lokale beddenwinkel in Uden

Op slechts 20 min rijden vanaf Schijndel

Wij zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:30

Beddenwinkel Schijndel

Ben je op zoek naar een beddenwinkel vlakbij Schijndel?

Dan is een bezoek aan beddenwinkel De Dieze ook zeker de moeite waard! Met een afstand van ca. 20 kilometer vanaf centrum Schijndel, sta je met de auto in slechts 20 minuten bij ons in de showroom.

Bezoek onze beddenwinkel in Uden en vind hier een groot aanbod van kwaliteit bedden, boxsprings en matrassen van merken zoals Caresse, Norma en Cinderella.

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk als het om boxsprings of matrassen gaat. Onze ruime boxspring- en matrassencollectie is dan ook leverbaar in alle comforts, kleuren en maten.

Naast de collectie in slaapsystemen vindt je bij ons ook bedden, kledingkastenbedbodemsmatrastoppers en een ruime collectie dekbeddenhoofdkussens en beddengoed.

Geïnteresseerd? Kom gerust langs bij onze beddenwinkel aan de Energielaan 17 Uden.

Wie wij zijn

Beddenwinkel De Dieze is een familiebedrijf met een beddenwinkel in Uden.

Met meer dan 35 jaar ervaring in de bedden staat persoonlijk advies en aandacht voor de klant bij ons altijd voorop.

Een nieuw matras of boxspring koop je niet zomaar. Het is een grote uitgave die je van jarenlang slaapplezier moet voorzien. Wij kunnen je helpen met het juiste advies voor de aanschaf van je nieuwe slaapsysteem.

Samen kijken we welk matras of boxspring het beste bij jou past. Je krijgt van ons een deskundig en eerlijk advies voor jouw comfort en ondersteuning. Natuurlijk allemaal binnen jouw budget.

De gratis bezorging en montage van de bedden doen wij zelf en er is zelfs de mogelijkheid om uw oude bed door ons te laten afvoeren. Daarnaast verlenen we een uitstekende service en staat de koffie altijd klaar!

Marc en Dagmar Verhoeven

Voor service en kwaliteit ga je naar Beddenwinkel De Dieze!

Van je slaapcomfort mag je verwachten dat deze optimaal is. Beddenwinkel De Dieze zorgt daarvoor. Niet alleen met een grote collectie kwalitatief goede boxsprings en matrassen maar ook nog eens tegen de allerbeste prijzen!

Je vindt ons hier:
Energielaan 17
5405 AD Uden

Ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Wij zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:30