Deskundig advies

Bezoek onze winkel voor een juist advies op maat.

Wij zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:30

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 101 recensies
js_loader

Advies op maat

Een nieuw matras of boxspring koop je niet zomaar. Het is een grote uitgave die je van jarenlang slaapplezier moet voorzien. Beddenwinkel De Dieze kan je helpen met het juiste advies voor de aanschaf van je nieuwe slaapsysteem.

Samen kijken we welk matras of boxspring het beste bij jou past. Je krijgt van ons een deskundig en eerlijk advies voor jouw comfort en ondersteuning. Natuurlijk allemaal binnen jouw budget.

Bezoek onze beddenwinkel in Uden voor een vrijblijvend advies op maat.

Wij zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:30

Over ons

Beddenwinkel De Dieze is een familiebedrijf met een beddenwinkel in Uden. Onze beddenwinkel heeft zijn bestaan liggen in Den Bosch maar door de herontwikkeling van de Bossche Stadsdelta waren wij genoodzaakt een nieuwe locatie te zoeken. In 2023 hebben we een geschikte locatie gevonden op de woonboulevard in het prachtige Uden.

Wij zijn gespecialiseerd in persoonlijk maatwerk en merk boxsprings zoals Caresse, Cinderella en Norma. Met meer dan 30 jaar ervaring in de bedden staat persoonlijk advies en aandacht voor de klant bij ons altijd voorop.

Wij staan zelf in de winkel, klanten kunnen gebruik maken van ons advies en we passen ons inkoopbeleid aan aan onze klanten. Een goede prijs-kwaliteit verhouding is dan ook iets waar wij ons absoluut voor inzetten. De bezorging en montage van de bedden doen wij zelf en er is zelfs de mogelijkheid om uw oude bed door ons te laten afvoeren. Daarnaast verlenen we een uitstekende service en staat de koffie altijd klaar!

Marc en Dagmar Verhoeven

Heb je vragen over een product of het onderhoud hiervan? Neem dan gerust contact op met de winkel.

Wij zijn vandaag geopend van 10:00 tot 17:30